La companyia de teatre Tequatre informa, a través del seu web, que la representació «Ens ha caigut la sogra» ha exhaurit les entrades per a les funcions del divendres i el dissabte 16 i 17 de novembre al Teatre Municipal El Jardí de Figueres. Tequatre llança aquest missatge: "Les entrades de venda a taquilla i per internet de les sessions de divendres i dissabte ja s'han esgotat. Afanyeu-vos a comprar les vostres entrades per la sessió de diumenge!".

ENS HA CAIGUT LA SOGRA

ENS HA CAIGUT LA SOGRAL'obra de Lluís Coquard està ambientada a la Barcelona de la dècada de 1970. En Jordi i la Montse són una parella que només desitja viure sola al seu niuet d'amor, cosa que no sempre aconsegueixen. Divertides situacions condueixen a un desenllaç en què, a poc a poc, es van aclarint tots els embolics d'una trama amb uns personatges que ens faran passar una estona agradable i molt entretinguda.

Intèrprets: Cristina Carbonell, Isaac Rodríguez, Rubén Gifreu, Carme Magester, Jaume Pujadas, Debora Correia, M. Àngels Galí i Marta Juan

Autoria: Lluís Coquard

Adaptació: Àngels Barrientos

Direcció: Àngels Barrientos i Jaume Pujadas

Durada: 1 h 40 min