Després del gran èxit i del guardonat 'Dalí, l´última gran obra', la factoria DocDoc Films ha gestat un segon documental sobre la figura de Salvador Dalí i el seu univers creatiu. Es tracta de 'Salvador Dalí, a la recerca de la immortalitat', que es presenta aquest dimecres a dos quarts de vuit del vespre a la Sala La Cate de Figueres. Aquest projecte, de 105 minuts de durada, ha estat, de nou, produït per la Fundació Gala-Dalí i l´acte, d´accés lliure, el conduirà Montse Aguer, directora dels Museus Dalí, i David Pujol, director i guionista del documental.

Salvador Dalí, a la recerca de la immortalitat permet un recorregut per la vida i l´obra de Dalí i Gala. Segons han explicat els seus realitzadors, el treball «va més enllà del Dalí personatge i permet apropar-nos al pintor i a l´home, al personatge públic i al privat, així com als espais concebuts per ell, que tant han ajudat a configurar la seva immortalitat: Portlligat, Figueres i Púbol».

Aquest nou treball ja s´ha difós a través de la distribuïdora de continguts alternatius Versión Digital a països com Itàlia, Austràlia, Nova Zelanda, Canadà, Rússia, Bielorússia i Ucraïna.