15 de octubre de 2018
15.10.2018
Castelló d'Empúries

La Ruta de l'Art de Castelló d'Empúries captiva el públic francès

El Pont del Pilar ha deixat una gran afluència de visitants que han contemplat l'obra d'un centenar d'artistes al llarg de tres dies

15.10.2018 | 11:02
La Ruta de l'Art ha repetit l'èxit dels darrers anys

La Ruta de l'Art de Castelló d'Empúries ha omplert el municipi de grans artistes i una gran afluència de visitants, la majoria de França, que aquest any han predominat encara més respecte edicions anteriors, i d'arreu del territori català. El públic ha estat constant des de divendres passat, quan es va inaugurar la Ruta i només l'amenaça d'inclemències meteorològiques diumenge passat, va fer que les exposicions es tanquessin una hora abans del previst, a les sis de la tarda, ha comentat la comissària de l'esdeveniment Anna Maria Constanseu.

Després d'un cap de setmana d'activitat frenètica, els organitzadors fan un balanç molt positiu de l'acollida de l'onzena Ruta de l'Art, un esdeveniment que està plenament consolidat a la comarca. Constanseu ha destacat la satisfacció dels artistes participants, entre ells la Galeria El Claustre que s'ha mostrat interessada en repetir l'experiència els propers anys. També ha fet especial atenció en l'alt nivell de les exposicions que un any més han ocupat setze espais del municipi.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook