La Fundació Gala-Salvador Dalí presenta el documental titulat Salvador Dalí, a la recerca de la immortalitat, dimecres 17 d´octubre a les 19:30h a la sala gran de La Catequística, a Figueres. Després de la presentació, es visionarà el documental, de 105 minuts de durada.

Aquest nou projecte, produït per la Fundació Dalí i realitzat per DocDoc Films, permet un recorregut per la vida i l´obra de Salvador Dalí i de Gala. Va més enllà del Dalí-personatge, i permet apropar-nos al pintor i a l´home, al personatge públic i al privat, així com als espais concebuts per ell, que tant han ajudat a configurar la seva immortalitat: Portlligat, Figueres i Púbol.

La Fundació Dalí va produir anteriorment un documental la realització del qual va anar a càrrec de DocDoc Films, Dalí, l´última gran obra, que va rebre nombrosos guardons, entre els que destaca el Golden Prize concedit per AVICOM.

Salvador Dalí, a la recerca de la immortalitat s´ha difós a través de la distribuïdora de continguts alternatius Versión Digital a països com Itàlia, Austràlia, Nova Zelanda, Canadà, Rússia, Bielorússia i Ucraïna.