La quinzena edició de la Festa del Cinema arrenca aquest dilluns a 346 cinemes de tota Espanya amb 708.000 persones acreditades fins ara, que podran gaudir fins a dimecres que ve d'entrades per a les pel·lícules en cartellera per 2,90 euros.

En aquesta edició es manté el sistema d'acreditació habitual, de tal forma que els espectadors (excepte els menors de 14 anys i els majors de 60), hauran de registrar-se a la web fiestadelcine.com, disponible fins a l'últim dia de campanya.

Organitzada per la Federació de Distribuïdors Cinematogràfics (Fedicine), la Federació de Cinemes d'Espanya (FECE) i l'Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals (ICAA), la festa del cinema busca convèncer al públic que assisteixi a les sales amb un preu molt reduït, per sota de la meitat de l'habitual.

L'última edició de la Festa del Cinema, que es va celebrar el passat mes de maig, va registrar un total d'1.658.532 espectadors durant els tres dies que va durar l'esdeveniment, sent ´Vengadores: Infinity War´, ´Campeones´ i ´Un lugar tranquilo´ les pel·lícules més vistes pels espectadors.

Entre les pel·lícules que estaran disponibles durant aquests tres dies destaquen ´El reino´, recentment estrenada en el Festival de Cinema de Sant Sebastià, i els èxits internacionals ´Predator´, ´Todos lo saben´, ´The rider´, ´Girl´ o ´El Papa Francisco´, així com les nacionals ´Yucatán´, ´Las distancia´ i ´Carmen y Lola´.

També podran veure's altres títols com ´Los Futbolísimos´, ´El reverendo´, ´Happy End´, ´I love dogs´, ´Johnny English: De nuevo en acción´, ´La Monja´, ´La novia del desierto´, ´Los increibles 2´ o ´Megalodón´, entre d'altres.