L'escriptor figuerenc Àngel Burgas presenta la seva nova novel·la juvenil «Tots estimem l'Emma» el pròxim divendres, 5 d'octubre, a les 19.30 hores, a la Biblioteca Fages de Climent de Figueres. Les pàgines del llibre, editat per La Galera, contenen un thriller absorbent explicat des de tres punts de vista diferents i complementaris. L'autor estarà acompanyat, en la presentació promoguda per Llibres Low Cost, pel biblitocari Albert Carol i l'actriu Glòria Cristina.

Sinopsi de la novel·la: L'Emma va rebre la trucada dilluns a la tarda. Tot va començar amb aquella trucada. La pantalla del mòbil indicava que era un amic de la colla... però la veu era una altra. Algú havia trobat el mòbil extraviat. Algú havia reconegut l'Emma per les fotos que hi havia a la galeria. Algú s'havia trasbalsat molt i va decidir contactar-hi. Algú entraria en la vida de l'Emma per transformar-la i canviar-la per sempre.

Sobre l'autor: L'escriptor Àngel Burgas (Figueres, 1965) pertany al consell de redacció de la revista Faristol especialitzada en literatura infantil i juvenil, i és un dels membres de "Libres al replà", bloc especialitzat en LIJ. Compagina la literatura per adults amb la literatura per a joves. Ha obtingut guardons com ara el Premi Mercè Rodoreda, el Folch i Torres, el Joaquim Ruyra o el Galera Jóvenes Lectores.

Ha fet cursos de narrativa creativa i ha impartit classes al màster de Foment de la lectura a la UB. Actualment és jurat del Premi Mercè Rodoreda de Contes i Narracions, porta els clubs de lectura del Premi Crexells de l'Ateneu Barcelonès. La seva darrera novel·la per a joves, Noel et busca (la Galera 2012) ha obtingut el premi Crítica Serra d'Or 2013, ha estat seleccionat per a la llista d'honor de l'IBBY i com a finalista al Premio Nacional de Literatura Infantil y Juvenil del Ministerio de Cultura espanyol.

«Tots estimem l'Emma» (La Galera)

Col·lecció: Lluna roja

Edat: a partir de 14 anys

Gènere:Novel·la

Enquadernació: Rústica amb solapes

Mides: 15,0 x 21,5 cm

Pàgines: 240

Idioma: Català

PVP: 17,26/ 17,95€