L'exposició Costa Brava. Glam & Click és una mostra fotogràfica que recull el pas d'estrelles del cinema, futbolistes, aristòcrates i tot tipus de famosos per la Costa Brava al llarg dels anys, atrets pel paisatge, l'oferta gastronòmica i també per festivals convertits en referència internacional, com és el Festival Internacional de Música Castell de Peralada.

John Wayne, Elizabeth Taylor, Walt Disney, Rock Hudson, Kirk Douglas, Frank Sinatra, Salvador Dalí, Lady Di, Sting, Leo Messi, Enrique Iglesias, Joan Manuel Serrat o Ava Gardner. Són algunes de les moltes instantànies dels últims seixanta anys d'alguns dels personatges famosos que han visitat el litoral de Girona i el seu entorn.

L'exposició fotogràfica està creada a partir de les instantànies fetes per periodistes de l'Agencia EFE. L'exposició no segueix un ordre cronològic, sinó que es construeix segons el posicionament dels famosos segons Google. D'aquesta manera, els visitants descobriran quins continuen sent els més buscats avui en dia.

Costa Brava. Glam & Click, del programa Exposicions Viatgeres de la Diputació de Girona, s'inaugurarà el proper divendres 5 d'octubre, a les 8h del vespre, i es podrà visitar de manera gratuïta fins el proper 21 d'octubre.