La segona edició del Festival InCadaqués proposa novament una immersió en el món de les imatges i d’aquells que les creen. La trobada es va obrir dijous passat i es mantindrà activa fins aquest diumenge amb la presència de fotògrafs d’arreu del món i amb l’ambició de brillar a tot Europa, amb un total de 31 exposicions.

Sant Sopar

El fotògraf Toni Riera mostra a l’ermita de Sant Baldiri algunes de les imatges que ha pres fa uns dies convidant alguns dels galeristes, artistes i altres protagonistes del festival a escenificar una versió contemporània del Sant Sopar, no molt allunyada de la que Leonardo da Vinci va pintar al final del segle XV. Alex Marillat exposa la seva versió més personal del cos humà a la galeria MiniPrint.

Durant aquests deu dies, Cadaqués és l’escenari de la fotografia internacional i ofereix el treball d’artistes de reconegut prestigi. Entre ells, el pioner del fotoperiodisme espanyol Joana Biarnés, la francesa Stéphane Lavoué o la fotògrafa argentina Sofia Sanchez i Mauro Mongiello.