Els barcelonins Mishima han rememorat l'àlbum 'Set tota la vida' que va llançar el grup a la fama fa deu anys. La Plaça Catalunya ha quedat petita per veure un dels caps de cartell del festival Acústica de Figueres d'aquest any. Mishima ha arrencat amb 'La tarda esclata' i 'Agueév' amb un públic fidel i que ha ovacionat cada cançó d'un disc que compleix una dècada. Un concert que s'ha tancat amb 'Mai més', 'L'olor de la nit' i un sentit i aplaudit 'Hasta que lo miras'. Un concert que el grup liderat per David Carabén ha reconegut que els feia "molta il·lusió", per això Mishima no s'ha deixat res a sobre l'escenari. A pocs metres era Alfred Garcia qui omplia La Rambla. El cantant sorgit de la darrera edició d'un popular programa de televisió ha ofert diversos temes nous, davant milers de persones que l'aclamaven. Tot plegat el dia que s'ha inaugurat l'Acustiqueta, la part més familiar del festival. Aquest any han estat Búhos en família, els qui han arrencat el primer dels tres dies d'aquest apartat de l'Acústica dedicat als més petits.

El segon dia de l'Acústica ha tingut com a cap de cartell el grup Mishima. La formació ha actuat a l'escenari de la Plaça Catalunya on s'han aplegat milers de persones i ha tocat una trentena de temes. Després del dijous més multitudinari del festival aquest divendres els diferents espais s'han tornat a omplir. Especialment per veure els barcelonins que s'han posat el públic a la butxaca fent un repàs dels temes del seu primer disc íntegrament en català, 'Set tota la vida'.

Els fans de Mishima no han deixat de corejar les catorze cançons del disc entre les quals 'El temple', 'La tarda esclata', 'Neix el món dintre l'ull' o la que dona nom al disc, 'Qui n'ha begut', que la tornada diu '"en tindrà set tota la vida". A més, la banda hi ha afegit una quinzena de temes més en un dels concerts més esperats del festival.

37

Festival Acústica 2018. Segon dia, 31 d'agost

Just una hora abans de Mishima l'encarregat de fer saltar el públic de La Rambla era el cantant sorgit de l'última edició del programa 'Operación Triumfo', Alfred Gracia. El català ha repassat diverses cançons pròpies i, a més, n'ha estrenat algunes de les que formaran part del seu primer disc.

El públic ha respost i ha omplert de gom a gom l'escenari principal de l'Acústica on just després han actuat Els Catarres, en un concert ple de color que ha fet saltar i ballar els milers d'espectadors.

Aquest dissasbte serà el torn de Love of Lesbian, Animal i Doctor Prats que seran els encarregats de tancar aquesta edició de l'Acústica de Figueres.

Arrenca l'Acustiqueta

El festival dedicat als més petits ha arrencat aquest divendres amb l'actuació dels Búhos en família. Els barcelonins, que van actuar l'any passat a l'Acústica, han ofert un repertori adaptat pels més petits a l'escenari de La Rambla.

Aquest dissabte seran Reagge per Xics els encarregats de fer ballar els més menuts. Tot plegat acabarà el proper diumenge amb l'actuació de Macedònia i Diverkids, que aplegarà petits i grans a La Rambla.