Llibres Low cost col·labora amb el festival Acústica amb la presentació del llibre "El món segons Halldor, La fórmula secreta islandesa del bon rotllo", divendres 31 d'agost a les 19:15h i dins el marc de la fira del disc, a la plaça de l'ajuntament. L'acte de presentació anirà a càrrec de Jesús Quiroga, viatger empedreït, que ens donarà el seu punt de vista, sobre el fet de viatjar, sobre Islàndia i sobretot sobre el bon rotllo.

L'autor Halldor Mar, tot i ser més conegut pel seu programa a TV3, Katalonski, visita l'acústica per la seva faceta de músic, això fa que la fira del disc sigui el marc ideal per aquesta presentació.

El món segons Halldor, ens permet descobrir qui és aquest músic islandès, cèlebre per les versions en anglès de grans hits de la Nova Cançó i ara presentador de televisió, que viatja pel món entrevistant persones que també s'han deixat seduir per la nostra cultura. Savi, observador, irònic, humil, planer i feliç, Halldor ens explica la seva història i, alhora, fa que ens enamorem d'aquest peculiar, aspre, salvatge i preciós petit país anomenat Islàndia.