Les trapezistes de Pontós i Vilafant, Helena Colinas i Judith Car­rasco, conegudes pel duet que formen sota el nom de Silver and Gold, competiran el pròxim 15 de setembre als Campionats Europeus d’aro aeri a la ciutat de Trencin, Eslovàquia.

Quatre hores diàries, constància, força i passió és el que Silver and Gold necessiten per competir en un dels majors esdeveniments esportius de tècniques aèries, els European Championship of Air Power Atheltics. Helena Colinas (22) i Judith Carrasco (20) fa 3 anys que practiquen tècniques aèries i entrenen per lliure.

Aquest any, els campionats tindran lloc a la ciutat de Trencin, a Eslovàquia. Silver and Gold han actuat arreu de Catalunya a festivals, fires i teatres però aquest cop apunten a una experiència i repte ben nou i arriscat.

Les empordaneses competiran contra russes, búlgares i eslovaques. Són les úniques participants catalanes i espanyoles de tot el campionat.

L’Helena i la Judith competiran amb mallots dissenyats exclusivament per elles mateixes i confeccionats per professionals.

Aquesta aventura és possible gràcies al suport que reben de Vet Animals, Top Climb, Hostel Figueres i RedInk.