07 de agost de 2018
07.08.2018
Roses

Eudald de Juana porta les seves 'Presències' a Ca l'Anita de Roses per la festa major

L'escultor presenta una sèrie d'obres, síntesi del treball d'aquests darrers anys

07.08.2018 | 10:26
Eudald de Juana en ple procés de creació

Ca l´Anita inaugura aquest dissabte, a les 8 del vepre, l´exposició 'Presències', d´Eudald de Juana, amb una mostra de les escultures de l´artista, on la figura humana esdevé el punt de partida com a eina d´expressió d´emocions i compromís amb l´espectador. L´exposició romandrà oberta fins al 16 de setembre.

Terra, aigua, fang són els elements amb què les mans d´Eudald de Juana donen forma i ànima a les seves escultures, basant-se en un profund respecte per la tradició i per la feina d´escultor, i conscient que la tècnica esdevé la base sòlida que sosté la creativitat i l´estudi de la figura humana.


Eudald de Juana Gorriz (1988), va néixer en una família d´escultors de Navata, envoltat per un entorn artístic i natural. El seu profund interès per l'art el va portar a iniciar els estudis formals en Belles Arts a la Universitat de Barcelona, on va poder explorar diverses disciplines artístiques, sempre utilitzant la forma humana com a punt de partida.

Després de la seva graduació, l´any 2012, va continuar la seva formació en escultura i dibuix a la Florence Academy of Art de Florència, aprofundint en els coneixements sobre la figura humana, on va desenvolupar nous mètodes i l'habilitat tècnica per representar-la. Des del 2014 exerceix de professor de dibuix a la Barcelona Academy of Art i a la seu de Florència.Guanyador de nombrosos premis, combina la creació (amb exposicions a Barcelona, Madrid, Amsterdam, Londres, entre d´altres), amb la seva activitat docent com a professor d´escultura i dibuix a la Florence Academy of Art de Florència. La seva obra forma part de la col·lecció permanent del Museu Europeu d´Art Modern de Barcelona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook