La festa d'estiu del barri de la Presó arriba aquest dissabte 14 de juliol. Josep Ruiz, el president de l'associació de veïns, explica que "hem volgut que la festa comptés amb activitats per a tots els públics i edats, per a petits, grans i no tan grans". El programa d'activitats començarà, a la seu de l'associació -al carrer Sant Pau 158- amb l'actuació del Pallasso Litu Banbasses, a les 6 de la tarda, que farà passar-ho d'allò més bé als petits de la casa.

Just després, la coral Veus de Tramuntana animarà la festa, mentre que els assistents agafen gana o prenen algun refrigeri al bar, que obrirà a partir de les 7 de la tarda, a dos quarts de 10 del vespre. El sopar de la festa inclou pica-pica, amanida de tomata amb tonyina, sardines, aigua, postres i cafè i gotes. Per poder anar al sopar, cal contactar amb Ruiz, que preveu que seran unes setanta persones

I a les 11 de la nit, s'ha programat una cantada d'havaneres amb les Veus Empordaneses. L'actuació anirà acompanyada del tradicional cremat per a tothom, un element imprescindible en aquestes actuacions de cançó marinera.

Música per "ballar"

Per acabar la festa, "qui vulgui ballar i passar-s'ho molt bé i no pensar en altres coses", assegura Josep Ruiz, podrà fer-ho amb la discomòbil que anirà a càrrec de Pocus amb música d'abans i d'ara fins a la matinada.