La història del call jueu de Castelló d'Empúries consultable virtualment a través d'internet. La pàgina està allotjada al web de l'Ajuntament, dins la secció de l'Arxiu Municipal i té l'objectiu promoure i donar a conèixer el patrimoni jueu i la història del call de Castelló d'Empúries.

L'empresa Fluido Digital és la responsable del disseny d'un microsite que porta per nom «Centre d'interpretació virtual del call de Castelló d'Empúries».

Aquest projecte, encarregat per l'Arxiu Municipal, permet organitzar tots els continguts relacionats amb la història de la comunitat jueva a partir d'un mapa i un cronograma amb diferents nivells d'informació. En total hi podem trobar disset punts d'interès (barris o calls, patrimoni, objectes i edificis històrics), vint-i-vuit entrades cronològiques (1238-1492), una quarantena de fotografies i diversos textos complementaris que permeten que l'usuari pugui accedir a tota aquesta informació que abasta una cronologia que va del segle XII fins al segle XV a través d'un entorn web molt dinàmic i intuïtiu.

A partir d'ara els usuaris de tot el món podran visitar els espais i elements patrimonials i culturals més destacats de la història de la comunitat jueva de Castelló. El microsite incorpora tecnologia de Google Maps, geoposicionant els diferents punts d'interès i acompanyant-los de contingut històric, que es desplega quan l'internauta assenyala algun punt.