Dance Me, l'escola de dansa de Sonia Navarro, va oferir el 21 i 22 de juny l'espectacle de final de curs "The Olympic Dance", el vuitè festival del centre i el segon des de la nova escola, que va omplir de dansa urbana el Castell de Peralada durant 2 dies. Després de l'èxit dels anteriors festivals al teatre El Jardí, l'edició d'enguany, que ampliava el número de funcions fins a 4, va tornar a sorprendre el públic amb una escenografi

a treballada i amb unes coreografies originals i d'alt nivell.

La decoració de l'escenari instal·lat al Pavelló del Castell de Peralada recreava els Jocs Olímpics de l'Antiga Grècia. Sobre l'escenari, els ballarins representaven diverses escenes i moments dels Jocs: des de la cerimònia d'inauguració, amb l'encesa de la flama olímpica amb la torxa, la desfilada dels equips, l'espectacle inaugural, fins a la pròpia competició de diferents esports i modalitats olímpiques, a través de personatges com torxes, flames, àrbitres o atletes.

L'acurada escenografia, des de la il·luminació, als complements que duien els ballarins, fins al treballat vestuari, aconseguien crear una atmosfera màgica, que se sumava a l'energia, carisme i força que desprenien tots els ballarins, des dels més petits fins als més grans. A més, enguany, com a novetat, l'encarregat de presentar l'espectacle era el reconegut còmic i monologuista Tomás Garcia, que aportava el toc d'humor al show i arrancava els riures de tot el públic.

La directora de l'escola, Sonia Navarro va voler agrair l'esforç de les famílies any rere any, i el suport que reben per part d'amics i col·laboradors que ajuden al bon desenvolupament de l'espectacle. A més, va mostrar-se "molt satisfeta i orgullosa del treball realitzat per tots els alumnes i l'equip de professors", que van demostrar un gran nivell.