L'organització del Festival Mirador Photo Garrigàs ha valorat molt positivament el funcionament de tots els actes, la qualitat de les ponències i la participació dels cellers i productors de proximitat així com l'alta participació que ha tingut a l'Instagram el concurs de fotografia amb el títol "vinyes i vi". La proposta, duta a terme els darrers dos caps de setmana, ha inclós una sèrie de ponències a càrrec dels fotògrafs i fotoperiodistes Marc Collell, Xavier Salvador, Eduard Marquès i Robin Towsend i activitats per a tots els públics. Els seus responsables també destaquen la participació de fins a vuit grups a la gimcana fotogràfica pel poble i el bon temps va acompanyar la degustació de tastets de vins i productes de la terra amb la participació de diversos cellers de la zona.

El Festival Mirador Photo, promocionat per l´Ajuntament de Garrigàs i l´Inspai (Diputació de Girona), neix d´una iniciativa popular i és un punt de trobada on professionals, artistes i aficionats a la fotografia puguin compartir el seu treball, els seus projectes, les seves idees, les seves aficions i les seves il·lusions.

La pretensió de l´Ajuntament és que sigui un festival on es pugui gaudir, viure i sentir la fotografia d´una manera popular i senzilla, en un entorn rural, sense cap més esperit de lucre ni benefici que enriquir-se compartint els treballs i projectes de tots aquells que estimen la fotografia i que la volen fer més accessible socialment, per això, des de fa dues edicions, ha cedit l´organització a un grup de voluntaris aficionats a la fotografia del municipi.

Enguany en Lluís Carballo, en Gabriele Ferrini i en Lluís Laporta han liderat, gestionat i preparat tota la programació, conjuntament amb altres voluntaris col·laboradors.