El 24è Festival de Jazz de Figueres comptarà amb artistes com Sarah McKenzie, Kirk Lightsey Trio, Big Mama Montse i Myriam Swanson & Amadeu Casas, Sunset Rhythm Kings, La Madam Boogie entre d’altres, del 15 al 17 de juny. Fa tres anys que Joventuts Musicals de Figueres va recuperar el festival de jazz de la ciutat després de dues edicions sense celebrar-se. La junta presidida ara per Alba Albert, continua apostant per el mateix formar d'apropar el món del jazz a un públic ampli.

"Aquest any seguim apostant per apropar el jazz al públic i és per això que la majoria d'actuacions són gratuïtes i tenen lloc fora de les sales de concert. Tot i això, el festival també compta amb dos concerts de pagament amb artistes internacionals de primer nivell com són Sarah McKenzie i Kirk Lightsey Trio" destaquen els organitzadors.

El Festival d'enguany segueix amb dues propostes com són la 14 Mostre Jove, en què es reuneixen alumnes de jazz de diferents escoles de música de la província perquè puguin mostrar el seu talent; i després la col·laboració que es va recuperar l'any passat amb Cineclub Diòptria, projectant una pel·lícula relacionada amb el món del jazz.