El cantant figuerenc Joanjo Bosk, juntament amb la Fundació SGAE, han programat una sèrie de nou actuacions en els proper mesos, que s´inicien aquest divendres a Figueres. "Es tracta d´una iniciativa per apropar la meva música a un públic no habitual i facilitar la integració participant d´aquest cicle estable d´activitats culturals que tenen lloc a centres socials, culturals, penitenciaris, hospitals, ONGs, entre d´altres" explica l´artista. A més, el cantautor actuarà en un format inèdit, només a guitarra i veu, per presentar les seves cançons de la manera més despullada possible, tal com van ser escrites.

El cicle començarà aquest divendres a Figueres, coincidint amb el XX Sopar benèfic de l´Associació de malalts i familiars d´Alzheimer que serà a l´Hotel Pirineus i just al final de l´acte, Bosk tocarà algunes de les seves cançons. La següent data serà el 26 de juny a la sala Luz de Gas de Barcelona, en un concert a benefici de l´Hospital de la Vall d´Hebron. El preu del tiquet és de 50 euros i el tiquet jove de 35 euros.

Joanjo Bosk és un músic de llarg recorregut vinculat a l´escena més dura del rock gironí i que ha estat deu anys enregistrant discos de gran nivell com a cantautor. El seu darrer treball és el tel·lúric Camí d´aigua (Música Global, 2017). També conegut pel seu compromís social, ha estat present en l´àmbit juvenil, musical i cultural. Va participar molt activament en moviments com l´antimilitarisme, o el sindical. En els darrers anys ha donat suport a les principals lluites socials i nacionals, participant de diferents plataformes i format part, inclús, de llistes electorals al seu municipi.