El Patronat de La Fundació Gala-Salvador Dalí ha nomenat patró vitalici de l´entitat a Javier Godó, editor de La Vanguardia, en substitució de Ramon Boixadós, traspassat l´agost de 2017.

En proposar Javier Godó pel càrrec, el president de la Fundació, Jordi Mercader, ha subratllat la seva trajectòria i responsabilitats actuals, que aportaran, ha dit, "un vincle amb activitats socials i culturals de gran rellevancia per la Fundació, tant a Catalunya com a la resta d´Espanya i a nivell internacional".

Javier Godó és conseller del MACBA i ha estat conseller del Museu d´Art Modern de Nova York (MoMA). Una experiència que, segons ha assenyalat Mercader a la reunió del Patronat, 'pot ser molt útil en la nova etapa de la Fundació Gala-Salvador Dalí'.

El Patronat de la Fundació Dalí està integrat per 21 membres, 12 dels quals són vitalicis i 9 són institucionals. D´aquests nou, tres són nomenats per la Generalitat de Catalunya, tres pel Govern espanyol, dos per l´Ajuntament de Figueres i un per l´Ajuntament de Cadaqués.