15 de maig de 2018
15.05.2018
40 Años
40 Años
Figueres

Javier Godó és nomenat nou patró vitalici de la Fundació Gala-Dalí

Editor del diari La Vanguardia, Godó entra en substitució de Ramon Boixadós, traspassat l'agost passat

15.05.2018 | 12:32
L´editor Javier Godó

El Patronat de La Fundació Gala-Salvador Dalí ha nomenat patró vitalici de l´entitat a Javier Godó, editor de La Vanguardia, en substitució de Ramon Boixadós, traspassat l´agost de 2017.

En proposar Javier Godó pel càrrec, el president de la Fundació, Jordi Mercader, ha subratllat la seva trajectòria i responsabilitats actuals, que aportaran, ha dit, "un vincle amb activitats socials i culturals de gran rellevancia per la Fundació, tant a Catalunya com a la resta d´Espanya i a nivell internacional".

Javier Godó és conseller del MACBA i ha estat conseller del Museu d´Art Modern de Nova York (MoMA). Una experiència que, segons ha assenyalat Mercader a la reunió del Patronat, 'pot ser molt útil en la nova etapa de la Fundació Gala-Salvador Dalí'.

El Patronat de la Fundació Dalí està integrat per 21 membres, 12 dels quals són vitalicis i 9 són institucionals. D´aquests nou, tres són nomenats per la Generalitat de Catalunya, tres pel Govern espanyol, dos per l´Ajuntament de Figueres i un per l´Ajuntament de Cadaqués.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllaços recomanats: Premis cinema