L´Àrea de Joventut de l´Ajuntament de Roses posa en marxa aquest mes de maig el cicle de xerrades "Sexualitat en femení", que tindrà lloc els dilluns 7, 14 i 28 de maig al Centre d´Activitats de Roses (CAR). Les activitats s´adrecen a noies i joves a partir 14 anys (xerrades "Desig femení" i "Prohibit als nois"), i de 6è de primària a 2n d´ESO ("Dansant amb la lluna").

El desig femení i com condicionen els mites de l´amor romàntic, seran els temes abordats per la sexòloga i tècnica de joventut, Gisela Rodríguez, durant la primera de les xerrades que obrirà el cicle, el 7 de maig. L´activitat es plantejarà com una sessió entre noies a partir de 14 anys, per parlar d´una manera còmode i distesa sobre com condicionen els mites i els prejudicis en la sexualitat.

Destinat a un públic més jove, Sara Cufí, educadora, arterapeuta i facilitadora d´espais de trobada per a dones, oferirà la xerrada "Dansant amb la lluna". Adreçada a noies de 6è de primària a 2n d´ESO i a les seves mares, l´activitat vol acompanyar les nenes que estan en edat de menstruar per primera vegada. Un taller que vol oferir eines que les ajudin a poder integrar a la seva vida els canvis interns que s´estan produint en els seus cossos i a poder connectar amb la naturalesa del cicle femení.

Per últim, i sota el títol "Prohibit als nois", Vittoria Casullo, llevadora del Programa Infosex de l´Oficina Jove Alt Empordà, parlarà de sexe en un ambient de confidencialitat, sense censura i amb informació de qualitat. L´activitat tindrà lloc el dia 28 de maig i està destinat a noies a partir de 14 anys.

Totes les activitats tindran lloc els dies indicats a les 18.30 h, al CAR Jove.