10 de abril de 2018
10.04.2018
Figueres

Dotze artistes cedeixen obres per investigar les malalties minoritàries

Els Almogàvers de l'Empordà ha organitzat una exposició des d'on es vendran els treballs pictòrics

10.04.2018 | 09:14
El primer camí solidari organitzat per recollir fons

Dotze artistes han cedit obres per recollir fons per investigar les malalties minoritàries neurològiques pediàtriques. Els Amics Solidaris Els Almogàvers de l'Empordà han organizat una primera exposició per posar a la venda les obres. Serà al Consell Comarcal de l'Alt Empordà, del 16 al 30 d'abril.

Lluís Roura, Antoni Federico, Pilar Farrés, Miquel Àngel Cros, Carles Bros, Lola Ventós, Laura Teruel, Juanjo Viñuela, Daniel Lleixà, Maite Cendrós, Josep Ministral i Jordi Gispert són els artistes que han aportat la totalitat dels beneficis o una part de la venda d'un dels seus treballs pictòrics.

És la nova iniciativa de l'associació figuerenca, nascuda d'un grup de Mossos d'Esquadra, per tal de recollir fons per a la investigació de les malaties minoritàries neurològiques que pateixen infants.

Els diners, com en altres iniciatives, es faran arribar a la recerca.

La inauguració de l'exposició a la seu del Consell Comarcal de l'Alt Empordà de l'Alt Empordà serà el 17 d'abril a les sis de la tarda i anirà a càrrec del crític d'Art Enric Tubert. L'exposició es podrà visitar fins al 30 d'abril. La mostra s'exposarà en altres espais amb l'objectiu d'anar venent les obres d'art.

A banda d'aquesta iniciativa, l'associació ja prepara el II Camí Solidari en benefici de les malalties minoritàries després de l'èxit de la primera edició. Serà el 7 d'octubre al castell de Sant Ferran.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook