El cinema Las Vegas ha reobert les seves portes entre l'expectació d'un públic multitudinari que ha assistit a una estrena glamurosa, a l'estil de Hollywood, amb l'assistència del cineasta Ventura Pons, promotor d'aquesta nova aventura i director de l'estrena mundial de la pel·lícula Miss Dalí, amb què el nou Las Vegas obre de nou les portes.

El cineasta ha arribat en un cotxe descapotable blanc d'època vestit amb una americana groga i acompanyat per part de l'elenc que s'ha passejat per la catifa vermella entre l'expectació dels vianants. Ningú s'ha volgut perdre la inauguració d'uns cinemes que han format part de la vida dels figuerencs durant gairebé 36 anys i que ara reobre les seves portes per portar de nou el cinema de nou al centre de la ciutat, «un projecte estratègic», ha assegurat l'exconseller de cultura Santi Vila.

Sentiments a flor de pell, entre el públic, l'alcaldessa de Figueres i la resta d'autoritats presents a la inauguració. L'escriptora Antonina Rodrigo que ha arribat acompanyant Ventura Pons, també confessava la seva emoció davant l'estrena dels nous cinemes moments abans que comencés la projecció que ha tingut un caràcter limitat per raons de capacitat. Pons assegurava aquest matí que avui és un dia "molt important" per a la ciutat i que espera que l'equipament atregui gent d'arreu.

El cinema, que reobrirà completament a partir del 20 d'abril, projectarà pel·lícules en català i en versió original subtitulada i comptarà amb quatre sales amb capacitat per a prop de 800 persones. L'Ajuntament ja treballa en l'adquisició de l'espai, que el cineasta ha llogat per cinc anys, amb l'objectiu que Pons el gestioni.