13 de març de 2018
13.03.2018
Figueres

Doble inauguració d'exposicions a Figueres, al Museu del Joguet i l'Aljub

Formen part del cicle expositiu Empordoneses 2018

13.03.2018 | 18:53
L'obra «Doll d'aigua» de Rafa Villalón.

El cicle expositiu Empordoneses 2018 continua la seva marxa i, per a aquest dissabte, 17 de març, hi ha programada una doble inauguració d'exposicions.

A les 18 hores, s'inaugura la instal·lació «Erosió», de l'artista Ramon Fort, al Museu del Joguet de Catalunya, a Figueres.
I a les 19 hores, s'inaugura l'exposició col·lectiva «Sota Terra», a l'Espai d'Art l'Aljub (baixos de la Sabateria Falgarona de Figueres). Els artistes participants en aquesta col·lectiva són Rafa Villalón, Sufyan Boussettaoui, Joan Falgarona i Wäwä.

Totes dues exposicions es podran visitar fins al 17 d'abril.

Fil conductor

Com cada any, hi ha un fil conductor creatiu per a tots els participants, que en aquesta edició 2018 d'Empordoneses, és el canvi climàtic, atesa la situació d'emergència mediambiental que viu el nostre planeta.

Per això, tots els participants reflexionen sobre el canvi climàtic en qualsevol de les seves diferent perspectives: ja siguin les causes o els efectes, els culpables o les víctimes, des de la crítica o des de les possibles solucions, amb una visió de macro-escala global o de micro-escala local, negant-lo o contrastant-lo...

La idea, com sempre, és que els creadors inspirin amb aquest punt de partida, i a través de la tècnica amb la qual treballin (pintura, escultura, fotografia, instal·lació, perfomance, etc.), generin les peces que presenten a la mostra.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook