13 de febrer de 2018
13.02.2018
40 Años
40 Años
Girona

Argentina s'imposa a Catalunya al Temporada Alta celebrat a Buenos Aires

La dramaturga Carolina Steeb guanya la final del torneig de dramatúrgia · El festival llatinoamericà es consolida com una cita d'estiu

13.02.2018 | 09:47

La sala Timbre4 de Buenos Aires va acollir diumenge la final del VI Torneig de Dramatúrgia Transatlàntic, en el marc del festival Temporada Alta a Amèrica Llatina. La final la van disputar els argentins Leonardo Hofman i Carolina Steeb. El públic va proclamar guanyador el text d'Steeb De-Construcción, que fa un paral·lisme entre una relació de parella i la construcció d'una llar. Steeb es va imposar a Leonardo Hofman que va presentar Luz arco iris.

Laia Alsina i Ferrer amb el text 'A l'altre barri', guanyador a l'últim Torneig de Dramatúrgia Catalana celebrat a Girona, es va quedar a les portes de la final, junt amb el mallorquí Xisco Rosselló que va viatjar a l'altre costat de l'atlàntic per pujar al ring amb el seu text 'No piquis a la porta'. Ha estat la primera vegada que la final del Torneig Transatlàntic era exclusivament argentina. De les 6 edicions celebrades, 4 les han guanyat autors catalans i 2 ho han fet dramaturgs argentins.

Fons de Temporada Alta han assegurat que aquest és un festival plenament consolidat a l'altre costat de l'atlàntic «amb entrades exhaurides a gairebé totes les funcions». El Festival es fa a la famosa sala Timbre4, dirigida per Claudio Tolcachir, i es consolida com una de les cites de la capital argentina.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllaços recomanats: Premis cinema