El duet La Companyia, integrat per Ramon Bartrina i Coral Ríos, oferiran dissabte, a la una del migdia, un petit espectacle de poesia i rapsòdia al bar de La Cate de Figueres. El muntatge, que barrejarà el moviment corporal amb la paraula recitada i que cercarà la participació del públic assistent, servirà per donar el tret de sortida a un nou cicle dedicat a aquest gènere.

El cicle començarà el dilluns 5 de febrer, a 2/4 de 9 del vespre, amb una primera classe gratuïta i oberta a tothom. El curs consistirà en dotze sessions durant les quals es practicaran tots els vessants de la poesia i la rapsòdia, sempre combinats amb activitats dinàmiques i divertides a càrrec del mateix Ramon Bartrina, poeta i performer gironí. El taller costa 120 euros per persona i 80 per als socis de l’entitat. Qui s’inscrigui aquest dissabte, gaudiran d’un descompte en la quota de soci.

Segueix ‘Cata La Cate’

La proposta poètica ha sorgit arran de les trobades Cata La Cate realitzades els últims sis mesos, unes trobades que seguiran cada primer dissabte de mes.