28 de desembre de 2017
28.12.2017
40 Años
40 Años
Roses

'Cyrano' de Bergerac, 'Paraules Encadenades', 'Paradise' i 'Dos mas Dos', al Teatre de Roses

Un total de 17 espectacles aproparan el món de teatre i la música a tots els públics

28.12.2017 | 15:56
Paraules encadenades arriba el 27 de gener

La nova programació d´hivern-primavera del Teatre Municipal de Roses oferirà entre gener i maig un total de 17 espectacles per apropar el món de teatre i la música al públic adult, infantil i juvenil.

L´espectacle de màgia "Ya no me ves #elchicoinvisible", inaugurarà la temporada el proper 21 de gener. Després de l´èxit a Barcelona i Madrid, el televisiu mag Dakris (mag creador de Discovery Max en els programes de El Mago Pop, entre d´altres programes), porta el seu nou espectacle a Roses on combina màgia, humor i efectes impossibles.

"Paraules Encadenades", de Jordi Galceran i sota la direcció de Sergi Belbel, prendrà el relleu el 27 de gener. Un thriller psicològic on un psicòpata assassí en sèrie (David Bagés), explica elsseus crims a la seva "última" víctima, una infermera i psicòloga (Mima Riera). A poc a poc, segrestador i segrestada van mostrant les seves cartes, la seva veritable història, sota l´aparença d´un joc que sembla innocent: el de les paraules encadenades.

A "Paradise", tres històries que passen en un mateix espai, l´habitació d´un prostíbul, parlen de la família, la soledat i de l´amor. Cinc dels integrants de la nova generació d´actors catalans, alguns d´ells coneguts per la seva participació en la sèrie "Merlí" de TV3, interpreten aquesta comèdia construïda des del drama, amb tocs esperpèntics, on els personatges busquen el seu paradís perdut.

L´ovacionat Lluís Homar arribarà a Roses el 24 de març, per posar-se en la pell de Cyrano de Bergerac. Després d´encarnar tots els personatges de Terra Baixa i triomfar arreu del país, Homar torna per posar-se el nas d´un dels soldats poetes més famosos de la història del teatre, acompanyat amb una banda sonora d´excepció: les cançons de Sílvia Pérez Cruz.

L´apartat teatral clourà el 28 d´abril, amb "Dos más Dos", una divertida comèdia de parella que arriba a Espanya en forma d´adaptació teatral, després d´haver arrasat a l´Argentina en format pel·lícula.

La programació musical torna a ser un altre dels plats forts de la programació del TMR, amb propostes de diferent format i estils. Els clàssics hi seran presents amb "Un concert de pel·lícula", a càrrec d´Auró Quartet, el concert de Montserrat Bertral, i la Jove Orquestra de Figueres. Són les tres audicions que conformen el cicle "Tarda de Clàssics" de la temporada, que tindran lloc les tardes dels diumenges 25 de febrer, 29 d´abril i 13 de maig, respectivament.

Sara Terraza actuarà el 3 de març, acompanyada pels músics de Black Sheep. Després del seu pas pel programa Oh Happy Day de TV3, amb el Cor Geriona, i d´una gira de més de 50 concerts per tot Catalunya, Sara Terraza ha començat el seu propi projecte amb referents de grans veus femenines com Amy Winehouse, Etta James, Lauryn Hill o Selah Sue.

Funkystep & The Sey Sisters, oferiran per la seva banda el concert "A matter of funk", el 14 d´abril, amb un repertori que desprèn positivisme, parlant sobre l´amor, la llibertat, la importància de viure el moment i la força de la música.

Mark Pulido aproparà el públic rosinc a l´espiritualitat i a una experiència transcendent, amb un concert de biles i vídeo projecció, el 21 de març. En un viatge a l´Índia, Pulido coneix el so de les biles, campanes planes de freqüència vibratòria, amb les quals inicia un camí d´investigació, artístic, terapèutic i espiritual. Paral·lelament, realitza concerts obrint un nou concepte musical per desenvolupar moments de cura, reflexió i meditacions grupals.

Per últim, la tradicional Cantada d´Havaneres vila de Roses completarà l´apartat musical de la temporada, l´1 de maig. En aquesta ocasió, l´actuació anirà a càrrec del grup Cavall Bernat, que enguany ha incorporat una dotzena de peces noves, acompanyat d´Els pescadors Badia de Roses.

El teatre destinat al públic infantil i familiar del cicle Optimist, oferirà aquesta temporada les obres "Circ Cabaret Armando Rissotto" (circ i varietats, 4 de febrer), "El somiatruites" (màgia, 4 de març), "La Bella dorment" (teatre musical, 8 d´abril), i "La Rateta" (teatre musical amb titelles, 6 de maig).

Una darrera proposta de la programació serà la projecció del documental "Diàlegs amb el mar", de Maria Velasco, qui davant les transformacions i canvis del sector de la pesca, pren el compromís de preservar la història i el record d´un món, el dels pescadors, que ha representat la columna vertebral de gran part de la costa catalana.

El TMR estrena la venda d´entrades on line, a partir del 4 de gener, a través de la web www.rosescultura.cat

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen