24 de agost de 2017
24.08.2017

Les cinc escenes més calentes de la història del cinema

Moltes de les escenes han estat tan impactants que ja s'han convertit en llegenda

24.08.2017 | 18:44
Les cinc escenes més pujades de to de la història del cinema

El cinema ens ha brindat centenars de llàgrimes, riures i esglais durant molts anys, però també ha estat el responsable de posar-nos a suar en més d'una ocasió. I no precisament a causa de problemes amb l'aire condicionat a les sales de cinema.

El sexe juga un paper molt important en el setè art. Els directors ho utilitzen com a recurs d'intensitat, per explicar el que no es pot descriure amb paraules i com a provocació. Moltes de les escenes han estat tan impactants que ja s'han convertit en llegenda, i per això val la pena recordar cinc de les escenes més calentes de la història del cinema.

Top Gun (1986, Tony Scott)

La pel·lícula dirigida per Tony Scott va posar Tom Cruise a la primera línia, però no se sap si va ser per la seva jove interpretació o per la sensual escena que va interpretar al costat de Kelly McGillis. El que està clar és que l'actor es va convertir en el sexy i intrèpid pilot de les Forces Aèries que va aconseguir conquistar a la noia.

Brokeback Mountain (2005, Ang Lee)

Com oblidar l'escena de la tenda de campanya, una de les escenes més polèmiques del setè art. A la mateixa vam poder veure a Jake Gyllenhaal i a Heath Ledger convertits en un parell de vaquers homosexuals consumant el seu amor prohibit.


La vida d'Adèle (2013, Abdellatif Kechiche)

Una història d'amor lèsbica on el focus de la càmera es troba a escassos centímetres de la relació sentimental entre els personatges d'Adèle Exarchopoulos i Lèa Seydoux. Tan a prop que arriba a mostrar-se explícitament una escena de sexe que dura més de sis minuts. Això sí, la pel·lícula està envoltada de polèmica perquè per molts el que mostra a la pantalla és poc real.


Ghost (1990, Jerry Zucker)

Patrick Swayze i Demi Moore es van convertir en grans icones de la pantalla gran gràcies a aquesta inoblidable i sensual escena que barreja els moviments perfectes, la millor il·luminació i una música magnètica.


Obsessió (2015, Rob Cohen)

Desig i prohibició. Un thriller eròtic on Jennifer López interpreta a una professora que és assetjada per un alumne. Vist així, sembla que no ofereix res de l'altre món, però les escenes de sexe són massa passionals per no tenir-les en compte.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook