Després del seu debut a 'Batman v Superman' i els seus cameos a 'Esquadró Suïcida', Ben Affleck encarnarà per tercera vegada al cavaller fosc en La Lliga de la Justícia, que veurà la llum als cinemes al novembre. I Affleck tornarà a enfundar-se el vestit de ratpenat en 'The Batman', la nova cinta de l'heroi de DC en solitari.

Així ho ha confirmat Matt Reeves, el director que precisament va substituir a Aflleck després que -després de diversos mesos treballant de forma obsessiva en el guió- aquest renunciés a seguir al capdavant del proper film en solitari de Bruce Wayne.

Una renúncia que va venir acompanyada de polèmica i de molts rumors sobre els problemes personals de Affleck, que li haurien fet fins i tot plantejar-se la possibilitat de renunciar totalment al projecte. És a dir, de no tornar a posar-se la capa i la caputxa després de 'La Lliga de la Justícia'.

I, si bé és cert que són molts els interrogants que encara envolten al projecte, que no té aspectes d'estrenar-se al llarg de 2018 tal com estava previst en un primer moment per Warner, el director Matt Reeves ha volgut resoldre -almenys de moment- tots els rumors relatius a la participació de Affleck.

Així, i durant una entrevista concedida amb motiu de l'estrena de 'La guerra del planeta dels simis', el film amb el qual tanca l'aclamada trilogia de la saga de ciència ficció, Reeves va assegurar que "ara mateix" és segura la participació d'Aflleck en el projecte. "Sí, ara mateix és exactament el que està passant, segur", va sentenciar.

The Batman comptarà també amb Jeremy Irons com Alfred Pennyworth, J.K. Simmons com a Comissari Gordon, i Joe Manganiello com Deathstroke. Precisament els últims rumors apunten al fet que aquest serà el vilà que deslligui la revolució en Arkham deslligant una fugida massiva d'alguns dels pitjors vilans de l'univers Batman. Una línia que seguiria a grans trets la trama de l'aclamat videojoc Arkham Asylum.