23 de juny de 2017
23.06.2017
40 Años
40 Años
Roses

Concert de música catalana amb el Cor i Orquestra Harmonia, a Roses

Serà aquest diumenge, a les deu del vespre, a l'esglèsia de la Ciutadella

25.06.2017 | 06:00
La formació actua a la Ciutadella

Catalunya al Cor proposa un concert festiu de música catalana, música del nostre país, amb cançons populars catalanes i sardanes interpretades pel Cor i Orquestra Simfònica Harmonia a Roses. SeRà un concert que farà vibrar el públic amb obres com L´Emigrant d´Amadeu Vives, Puigsoliu (poema simfònica de J. Serra) o les sardanes Somni i La Santa Espina. L'actuació serà aquest diumenge a les 22.00 hores, en el marc de l'esglèsia de la Ciutadella. 

El Cor Harmonia té una dilatada experiència en el camp de la lírica i de l´escenificació musical, ha interpretat diferents òperes i sarsueles i també a dut a terme infinitat de concerts desde música catalana, fins a bandes sonores de pel·lícules com també concerts simfònico-corals.

Orquestra Simfonica Harmonia, és l´orquestra titular de la Temporada Lírica Ciutat de Calella on hi ha actuat amb diferents obres com La Traviata, Cançó d´Amor i de Guerra, La Leyenda del Beso, entre altres. També actua en solitari oferint concerts simfònics com la 5a Simfonia de Bethoveen, Concert d´Obertures d´Òpera, Bandes sonores de pel·lícules o el tradicional concert d´Any Nou amb Valsos i Polques.

Albert Deprius, tenor i director del Cor i Orquestra Simfònica Harmonia, ha actuat com a tenor a Espanya, Itàlia, França, Colòmbia, Panama, Cuba, interpretant diferents òperes amb els principals rols de Tosca, La Bohème, La Traviata, Cavalleria Rusticana entre d´altres. També a ofert infinitat de recitals lírics i concerts. Ha dirigit diferents formacions orquestrals i cors dirigint diferents concerts, òperes i sarsueles.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllaços recomanats: Premis cinema