16 de juny de 2017
16.06.2017
40 Años
40 Años
Figueres

La 16a edició del Festival Acústica de Figueres serà del 31 d'agost al 3 de setembre

Entre les novetats d'enguany hi haurà un escenari nou, a la Plaça de la Palmera

16.06.2017 | 12:38
Presentació de les novetats de l´Acústica

La setzena edició de l'Acústica se celebrarà sel 31 d'agost al 3 de setembre. La principal novetat d'enguany, que s'han presentat aquest matí, és el nou escenari situat a la plaça de la Palmera principal novetat de l´edició d´enguany.

La passada edició va rebre més de 100.000 visitants, una xifra que establia un nou rècord d´espectadors per l´Acústica, que no ha parat de créixer des de la seva primera edició. Per aquest motiu i amb la voluntat que l´espectador gaudeixi de més confort al festival, una de les principals novetats serà la instal·lació d´un nou escenari a la plaça de la Palmera. La programació artística de l´Acústica i l´Acustiqueta es desvetllarà en el transcurs de les pròximes setmanes. 

El nou espai permetrà esponjar públic dels dos escenaris principals: La Rambla i la Plaça Catalunya. També permetrà incorporar durant els dies de més afluència del festival, una nova programació d´artistes emergents o a punt de consolidar-se. D´aquesta manera creixerà el nombre de concerts programats de nou a catorze diaris divendres i dissabte. La plaça de la Palmera és un espai molt significatiu per la ciutat de Figueres, ja que l´Embarraca´t", un dels principals esdeveniments de les Fires de la Santa Creu dirigit a públic jove, es va iniciar en aquest espai sota el nom de "La Palmera Canyera". Molts dels impulsors d´aquesta iniciativa ara són persones reconegudes del món de la política o de la cultura catalana. A més, en aquesta plaça també s´hi troba la casa de Salvador Dalí un dels edificis més emblemàtics i amb més projecció de la ciutat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllaços recomanats: Premis cinema