15 de juny de 2017
15.06.2017
40 Años
40 Años
Figueres

L'Ajuntament de Figueres rep en donació "Desdoblament" de Lluís Peñaranda

La cessió es va formalitzar amb la signatura del conveni entre l'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, i la vídua del pintor, Ramona Estarriola

15.06.2017 | 16:36
L´alcaldessa amb Ramona Estarriola.

L'Ajuntament de Figueres ha rebut en donació l'obra Desdoblament, 1981, llapis sobre paper 35x50 cm de l'artista Lluís Peñaranda, per part de Ramona Estarriola, vídua del pintor. La cessió de l'obra, que s'integrarà al Museu de l'Empordà, es va formalitzar ahir amb la signatura del conveni.

El conveni autoritza l'Ajuntament a realitzar la reproducció fotogràfica, la distribució i la comunicació de l'obra, en qualsevol modalitat d´explotació, distribució, suport, format i mitjà, inclosos els audiovisuals, els informàtics, els multimèdia, etc.

L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, reconeix el valor de l´obra rebuda en donació, agraeix la cessió de Ramona Estarriola, i destaca l'interès públic que desperta l'obra de Lluís Peñaranda.

El Museu de l'Empordà va acollir des del 17 de febrer al 17 d´abril d'enguany Flor de Cotó, la primera exposició retrospectiva de l´obra de Lluís Peñaranda, un artista que, fidel al dibuix, a l´art pobre i a l´objet trouvé, construeix un món ple de màgia, ironia i misteri. Actualment, l'exposició es pot veure al Museu de Granollers fins al 2 de juliol.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllaços recomanats: Premis cinema