13 de juny de 2017
13.06.2017
40 Años
40 Años
Barcelona

Exposició fotogràfica «Dalí, breaking news»

El president de la Diputació de Girona, Pere Vila, inaugura l´exposició el 15 de juny, a les 18.30 hores, al Palau Robert

13.06.2017 | 10:21
Exposició fotogràfica «Dalí, breaking news»

El Palau Robert presenta l´exposició itinerant «Dalí, breaking news», que destaca la faceta del Dalí mediàtic amb una quarantena d´imatges del pintor del fons de l´Agència EFE. La mostra es pot visitar del 16 de juny al 15 d´octubre del 2017, a la sala 1.

«Dalí, breaking news» posa de manifest l´habilitat innata de l´artista per convertir-se en el focus d´atenció de la premsa, la seva presència internacional, la passió que desvetllava i les seves relacions amb personalitats destacades. A més de les imatges, realitzades per diversos fotògrafs, a la mostra s´hi pot veure l´entrevista que el programa «A fondo», de TVE, va fer a l´artista i que va ser emesa el 27 de novembre del 1977. D´aquesta entrevista s´ha extret la informació i les citacions de Salvador Dalí presents a l´exposició.

El conseller d´Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, i el president de la Diputació de Girona, Pere Vila, inauguraràn l´exposició el dijous 15 de juny, a les 18.30 hores. També intervindran en l´acte el director general de Difusió, Ignasi Genovès, el delegat de l´Agència EFE a Barcelona, Leandro Lamor i el director de la Fundació Abertis, Sergi Loughney Castells.

Amb aquesta proposta, organitzada conjuntament per la Diputació de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i l´Agència EFE, i patrocinada per Abertis, s´han commemorat tres efemèrides alhora: els 40 anys de la inauguració del museu Dalí de Figueres, els 25 anys de la mort de l´artista i el 75è aniversari de l´Agència EFE.


Àmbits

Les fotografies que conformen l'exposició estan separades en els 6 àmbits que representen les possibles seccions d'un diari: Ciència, Cultura, Internacional, Media, Política i Societat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllaços recomanats: Premis cinema