09 de juny de 2017
09.06.2017
40 Años
40 Años
Figueres

La Trobada La Muga Caula arrenca motors a la galeria Ventós de Figueres

S'inaugura una exposició de tots els artistes participants que es veuran aquest any

09.06.2017 | 16:05
Imatge de la trobada La Muga Caula

La galeria Ventós de Figueres presenta, aquest dissabte a partir de les 19.30 hores, l'exposició de presentació dels artistes d'aquesta nova edició de la Trobada La Muga Caula, a Sant Llorenç de la Muga. En concret, són vint-i-dos artistes de diferents punts del món.

La Muga Caula organitza des de la primera edició una exposició amb obres de tots els artistes i documentalistes presents a la trobada amb l´ànim de posar-los en context i facilitar la comprensió del seu treball d´acció. Els primers cinc anys aquestes exposicions van tenir lloc durant els tres dies de la trobada al Paller de Can Burgas a les Escaules, i el dia de la inauguració s´hi feia una visita guiada. 

Davant la dimensió que prenien aquestes exposicions, l´any 2010 vam començar a col·laborar amb la galeria Lola Ventós de Figueres per presentar la mostra a Figueres 15 dies abans de la trobada i simultàniament a les projeccions contínues del documental anual de la Muga Caula que des de l´any 2009 presentem a l´auditori del Museu de l´Empordà.

L´any 2011 vam iniciar la sèrie d´exposicions documentals anomenades genèricament 'El paisatge documental' que presentem al Museu de l´Empordà amb la intenció de destacar el treball dels fotògrafs i videodocumentalistes de la trobada. La mostra inclou també restes d´acció i objectes que s´hi ha fet servir i aborda el fet documental des de tots els aspectes com a instruments de difusió i també com a obra creativa. D´aleshores ençà l´exposició anual de la Muga Caula a la Galeria Lola Ventós s´ha afegit a la sèrie de mostres documentals al Museu de l´Empordà i s´inauguren el mateix dia.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllaços recomanats: Premis cinema