07 de juny de 2017
07.06.2017
40 Años
40 Años
Roses

Les parelles lingüístiques, ara també en modalitat virtual

Roses s'ha sumat al projecte de la Generalitat i el Consorci per a la Normalització Lingüística

07.06.2017 | 10:42
Imatge de la campanya

La Direcció General de Política Lingüística (DGPL) del Departament de Cultura i el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) han iniciat una acció de difusió del Voluntariat per la llengua (VXL) amb l´objectiu de promoure aquest programa i donar a conèixer que té una nova modalitat virtual, pensada per a persones que, per la distància geogràfica, no poden coincidir presencialment.

L´eix central de la campanya és un vídeo amb parelles ben avingudes que convida a inscriure´s al programa. "T´agraden les parelles ben avingudes?" n´és el títol. 

Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa.

El compromís de les parelles lingüístiques és trobar-se una hora la setmana durant almenys 10 setmanes per parlar, en català, del que vulguin en un context distès, el dia i l'hora que els vagi bé. Amb la modalitat virtual, ho podran fer des d'un ordinador o dispositiu mòbil amb el programa de videoconferència que més els convingui.

Per participar al programa cal ser major d'edat i inscriure's a http://vxl.cat/participa-hi, o bé a l´Oficina de Català de Roses. Cal indicar l´opció escollida entre la modalitat virtual, la presencial o ambdues.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllaços recomanats: Premis cinema