La formació Empordà Gospel Choir és una formació variada, on hi ha diferents generacions representades, "és maco veure cantar mares i filles o àvies i nets” explica la directora del Cor, Tina Crespo.La formació fa una crida a les veus més joves, “en aquest moment, dos dels solistes són nens” per crear un cor de gospel per a infants, explica Crespo. Seria una formació innovadora, assenyala la directora.

Els interessats no han de saber cantar ni ballar, l’únic requisit que han de complir és “que tinguin ganes de cantar i de passar-ho bé: és l’única premissa”. Un cop entren a formar part del Cor, aprenen música, tècnica vocal, coreografia i anglès, el gospel és molt complet, requereix un treball d’expressió corporal i d’emocions molt important, descriu Crespo.

Gaudir de la música i l’emoció

Diumenge passat van actuar a Roses, a l'escenari de l'esglèsia i a benefici de Càritas. S'hi van trobar veus de totes les edats amb l’única finalitat de gaudir de la música i d’emocionar. Cantem petites històries de dos o tres minuts i es tracta de transmetre aquelles emocions que surten als assajos, dalt de l’escenari. La fita es va aconseguir, fent vibrar el públic.

Empordà Gospel Choir és un grup de gospel amb 70 participants vinguts de Figueres, Vilajuïga i Roses, on amb les seves veus faran viure el món del gospel. Els assajos són a Roses. Per apuntar-se al Cor, es pot trucar al telèfon 629 764 293 o a través del correu electrònic empordagospelchoir@gmail.com