La saga 'Hellboy', basada en els còmics del mateix nom, prepara una nova pel·lícula que, a diferència de les dues primeres cintes, no comptarà amb el mexicà Guillermo del Toro com a director ni amb l'actor nord-americà Ron Perlman com a protagonista.

El creador dels còmics de 'Hellboy', Mike Mignola, ha assegurat aquest dilluns en el seu perfil de Facebook que "hi haurà una altra pel·lícula" de la sèrie, que serà dirigida per Neil Marshall ('The Descent', 2005) i protagonitzada per David Harbour ('Stranger Things') i tindrà qualificació de llargmetratge per a adults.

Mitjans especialitzats com 'Variety' i 'The Hollywood Reporter' van ser més cauts a l'hora d'informar sobre aquest assumpte, ja que van assenyalar es tracta d'un projecte en preparació i que encara s'està negociant tant amb Marshall com amb Harbour.

Així mateix, Mignola i 'The Hollywood Reporter' han indicat que aquest nou llargmetratge suposarà un rellançament de la saga i no serà una continuació de la trama de les dues primeres pel·lícules, 'Hellboy' (2004) i 'Hellboy II: The Golden Army' (2008).

La companyia Millenium es troba en converses amb els productors Larry Gordon i Lloyd Levin per dur a terme aquest projecte després que Revolution Studios i Universal es fessin càrrec de la primera i segona pel·lícula, respectivament.

El que sí que està confirmat és que Del Toro no està involucrat en aquesta nova cinta després de dirigir les dues anteriors.