El 36 Saló Internacional del Còmic de Barcelona ha variat les dates inicialment previstes i finalment se celebrarà del 12 al 15 d'abril de 2018, i no del 3 al 6 de maig. El certamen seguirà a Fira Barcelona Montjuïc, ocupant el Palau 1, les dues plantes del Palau 2 i la plaça Univers. L´organització ha anunciat aquest dilluns el canvi de dates, i que ja treballen en un "atractiu programa" d'activitats, convidats i exposicions. Abans, però, arribarà una nova edició del Saló del Manga de l´1 al 5 de novembre d´aquest 2017, un dia més de l'habitual, també organitzat per Ficomic. A l´espera del desitjat trasllat d´aquest Saló a Fira Gran Via, l´entitat ha anunciat per aquesta edició una nova ampliació de l´espai ocupat a Fira Montjuïc (Palau 1, Palau 2, Palau 3.1, totes les plantes del Palau 4, planta baixa del Palau 5 i el seu auditori i la Plaça Univers).

Ficomic ultima un "innovador programa" pel 23è Saló del Manga de Barcelona, que se celebrarà del dimecres 1 de novembre al diumenge 5 de novembre del 2017, novament al recinte de Fira Barcelona Montjuïc.

Allà, el Saló torna a ampliar el seu espai ocupant el Palau 1, les dues plantes del Palau 2, el Palau 3.1, totes les plantes del Palau 4, la planta baixa del Palau 5 i l'auditori de l'esmentat palau, a més de Plaça Univers on s'ubicarà el gran escenari cobert amb videowalls. El concurs de Cosplay ECG se celebrarà el divendres 3, el World Cosplay Summit el dissabte 4 i el concurs Clara Cow's Cosplay Cup i l´EuroCosplay diumenge 5. Els expositors estaran repartits entre la planta baixa del Palau 2 i el Palau 1, on també es trobarà la restauració japonesa.