Les rareses en literatura són molt preuades. Llibres descatalogats, perduts o mai traduïts, llibres meravellosos d´autors desconeguts o obres desconegudes de grans escriptors. Tots ells inclosos dins la literatura decimonònica, autors romàntics i derivats, decadents, maleïts, éssers oblidats però que generen gran interès. Aquest és el material fantàstic amb el qual treballa Elisabet Riera, de WunderKammer, un nou segell editorial nascut fa mig any a Terrades.

Lo que dicen las mesas parlantes de Víctor Hugo

Aquest llibre fascinant ens evoca l´afició de l´autor a les ciències espiritistes i les singulars manifestacions dels esperits literaris i sublims de Shakespeare, Molière, Plató o el mateix Jesucrist.

Los raros de Rubén Darío

Es tracta d'un recull de semblances entre els escriptors i poetes preferits de Rubén Darío usant "una prosa barroca i preciosista, un text molt sensual i sensorial".

Diarios íntimos de Pierre Loti

De la mà de les reflexions íntimes escrites en el seu diari i en cartes personals a amics i familiars, el lector navega pel mar de passions de Pierre Loti. Ésser malenconiós, somiador que usava l´escriptura per "buidar el seu pensament", el llibre inclou, a més, un perfil de l´escriptor fet per Vicente Clavel que es va incloure a l´edició de Cervantes i que ajuda a conèixer detalls de la seva vida intensa. "Loti, encara que va escriure en prosa, va ser essencialment poeta i la seva existència sempre va tenir per dolça companya la malenconia". De la seva mà, el lector ara s´endinsa en un univers apassionant.