'Pors, mentides i traïcions' és una selecció que recull quatre treballs diferents que l´escriptor David Frigola va presentar a concursos literaris i que ara ha publicat en format digital. "Cap dels quatre té relació entre ells tot i que els quatre tracten les pors sabudes i les pors que s´ignoren i que poden acabar en mentides, traïcions, vanitats i complexos, màscares que es fa un mateix davant de la vida. La llista podria ser llarga" explica l´autor.

Rere d´una màscara hi ha una persona, igual que rere d´una capa de veritat s´hi pot ocultar la mentida, reflexiona l´autor. Són quatre històries que mostren com les mentides i les traïcions intensifiquen les pors dels homes perfectes; des d´un líder planetari vanitós, passant per una traïció familiar que clama venjança, fins a un estratagema internacional que juga amb el poble, sense deixar de banda les pors més personals i íntimes que afloren quan el mateix autor es veu perdut enmig de les muntanyes, víctima de la seva pròpia obstinació.

Són quatre relats intensos que destapen unes imperfeccions humanes tan reals com contundents. A "La Caiguda de l´Ivos", Frigola barreja ciència-ficció i mons reals i irreals, naus espacials i personatges fantàstics que viuen unes aventures trepidants i angoixants. A "La venjança", l´autor parla d´una història molt real, i ens adonarem que això de portar els diners a paradisos fiscals ja era una pràctica habitual fa molts anys enrere. "Pànic entre muntanyes", fa referència a una història real que fa posar els pèls de punta, amb una trama realment angoixant. Finalment a "Centaure Blau", el relat permet fer memòria del franquisme i del nazisme, perquè mai més torni a passar a través d´una història situada a l´estació de Portbou. Actualment, el llibre és a la venda a Amazon en català i castellà. "En aquesta ocasió, he emprat només el format digital, perquè és una publicació curta, de quaranta planes, que engloba quatre relats breus, que tot i la seva dimensió contenen una gran dosi d´acció, angoixa, intriga i girs inesperats que crec que poden captivar el lector" assenyala l´autor.

Nascut a Figueres el 1980, és tècnic administratiu i comptable. L´any 2013 va publicar la seva primera novel·la, El Diamant d´Herkimer, del qual també se´n va realitzar una edició en format digital en català i en castellà. Durant aquell mateix any, va començar a treballar amb Odin, novel·la històrica que veuria la llum finalment el 2015, després d´haver quedat finalista al premi Pin i Soler de la Ciutat de Tarragona.