21 de abril de 2017
21.04.2017
40 Años
40 Años
Figueres

Pops, punts de llibre i contes infantils per Sant Jordi a l'Hospital de Figueres

Els obsequis procedeixen de diferents donacions i s'han repartit entre els pacients

21.04.2017 | 14:02
Els obsequis s´han repartit entre els pacients

Aquest matí l´Hospital de Figueres ha repartit als pacients ingressats punts de llibre, pops i contes infantils. Els obsequis procedeixen de dues donacions diferents. Paquita Tardiu ha teixit artesanalment amb ganxet els 150 punts de llibre que s´han repartit a hospitalització i una desena de pops per a nounats. D´altra banda, Toni Argent i Núria
Ramon
, professors de secundària del Vallès Oriental, han fet donació d´un centenar d´exemplars de 'La llegenda del drac Dragui'. Un llibret en català i anglès que els nens poden pintar.

'La llegenda del drac Dragui' és una nova versió de història de Sant Jordi i el tercer lliurament del projecte literari 'cap nen/a sense conte', que enguany s´ha distribuït a 31 hospitals de Catalunya que tenen servei de pediatria. Toni Argent, autor del text i creador de "cap nen/a sense conte", explica que "els principals objectius del projecte són fomentar la lectura i l´hàbit lector; així com, la creativitat i imaginació". La seva voluntat és que "el projecte tingui continuïtat els propers anys" i d´aquesta manera contribuir a la lectura "un dels millors hàbits que es pot transmetre als nens i nenes" i per això "és molt important que gaudeixin llegint".

Com és habitual aquestes dates, els pacients d´Hospital de Dia del Centre Sociosanitari Bernat Jaume han fet una parada a l´entrada del centre on, aquest divendres, han venut punts de llibre i roses de ganxet.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllaços recomanats: Premis cinema