La periodista del Setmanari de l'Alt Empordà Cristina Vilà ha estat la guanyadora de la 34ª convocatòria del premi de periodisme Cadaqués a Carles Rahola, pel reportatge 'Sonoritat única i contemporània', publicat el 20 de setembre de 2016 al Setmanari Empordà. "Em sento molt feliç pel premi perquè suposa un reconeixement a la gran tasca i salvaguarda que porta fent, des de fa quasi vint anys, Anne-Marie RozèsAnne-Marie Rozès amb l´orgue de Cadaqués, una veritable joia i un patrimoni únic dels cadaquesencs", ha explicat Vilà, referint-se a la protagonista del reportatge guanyador.

El premi Cadaqués a Carles Rahola forma part dels Premis Literaris de Cadaqués. Pel que fa als premis estrictament literaris, l´escriptor Lluís Calvo ha guanyat el premi de reconeixement a la trajectòria literària, Cadaqués a Quima Jaume (22ª convocatòria) i el de poesia, a obra inèdita, Cadaqués a Rosa Leveroni (30ª convocatòria), ha estat atorgat al poeta Joan Duran, pel seu recull Animal impur, que serà publicat per l´editorial Meteora.

El proper dissabte 29 d´abril, a les 11,30 h, al Teatre Art i Joia de Cadaqués, se celebrarà l´acte d´adjudicació del premis, i es presentarà el llibre guanyador de l´anterior convocatòria del premi Rosa Leveroni, D´epitalami res, del poeta Gerard Cisneros.