Ja es coneix un nou concert del festival Portalblau d'aquest estiu. Es tracta de l’actuació de Roger Mas, que serà el cap de cartell del cicle DO RE VI, que marida tres actuacions musicals amb els vins de l’Empordà. El concert del cantautor de Solsona tindrà lloc el 22 de juliol, a les 21.00h, a l’Alfolí de la Sal. Serà una actuació íntima per a poc més d’un centenar d’assistents.

Roger Mas presentarà cançons del darrer disc en un recull de les més emblemàtiques de la seva discografia, en un concert despullat i especialment pensat per aquest dia. Amb la veu i l’instrument com a centre de l’actuació, compartint amb els assistents històries d’amor i de guerra, de passat, present i futur; d’anhels i enyorances, de fets reals i d’imaginaris… Un concert de cançó inspirat en tres pilars: les músiques modernes, la tradició pròpia i les diverses músiques ancestrals del món, amb lletres que mesclen la llengua del carrer, la literària i els parlars que es perden, i amb l’habitual espontaneïtat i peculiar atmosfera que crea l’artista amb la complicitat del públic.

Les entrades per aquest concert s'han posat a la venda aquest dilluns dia 3 d’abril a partir de les 13.00h del matí al web del festival (www.portalblau.cat). Aquest és el segon i darrer avançament de la programació festival Portalblau d’aquest any. Fa dues setmanes, el festival ja va anunciar el concert de Sopa de Capa a l’Àgora grega del Jaciment d’Empúries. En les primeres setmanes s’han venut prop del 70% de l’aforament i en aquests moments queden a la venda poc més de 300 entrades

La resta de la programació de la desena edició del festival Portalblau es presentarà a principis del mes vinent.