Aquest dissabte 1 d´abril, Ca l´Anita de Roses acollirà la presentació del llibre 'Els pecats d´Amets', de l´escriptor local Esteve Sala. L´obra, una novel·la feta de contes, ha estat finalista del Primer Premi de Narrativa Ciutat de Carlet, que convoca l'Ajuntament d'aquesta població i l'editorial valenciana Neopàtria. La presentació anirà a càrrec de Jordi Pla, i tindrà lloc a les 19.30 h.

'Els pecats d'Amets' és la novel·la que quatre vells s'expliquen en una residència i en un temps en què fer-ho no és només malvist, sinó també perseguit. L'Aitor, en Quimet, en Ramon i en Siset simbolitzen el plaer pel món de la literatura i la imaginació a Amets, un continent amb catorze països i dues illes antagòniques que es complementen.

Fretures i esperances adreçades a abastar el record i la unitat que d'Ipuinlari al País del No-Res i el País d'Haur empenyen. Unes narracions que es van completant i complementant a mesura que es desenvolupa la trama. Una novel·la per a tots els públics, de comprensió planera però amb un llenguatge ric i acurat: el poder màgic i necessari a l'hora d'esbandir una desmemòria que es clou amb un batec resolut de cobertes.