Sons del Món Vi and Music, el festival delicatessen de l'Empordà, sorprèn amb l'avançament de l'actuació de Tom Jones el proper 22 de juliol a la Ciutadella de Roses. Les entrades es posaran a la venda el dilluns a les 10.00 hores a través del web del Festival. L'aforament és limitat.

Tom Jones és un dels artistes internacionals més populars de la música contemporània mundial. Des de la seva irrupció en la música a mitjans dels seixanta, el cantant gal·lès ha sabut conservar el seu èxit intacte, compartint amb vàries generacions el seu secret: una permanent elegància en tot el que fa, una singular veu de tro i un carisma i energia escènica envejables.

Cançons com 'It's Not Unusual', 'Sex Bomb', 'She's a Lady' o 'Delilha', entre d'altres, han esdevinguts èxits a nivell mundial. Un dels grans crooners d'aquest segle que ha rebut distincions només destinades als grans artistes internacionals, com ser nomenat Cavaller per la Reina Isabel II o l'Ordre de L'imperi Britànic.

El Tigre de Gal·les, sobrenom amb el que també és conegut, ha preparat una gira per aquest 2017 amb un espectacle on es podran escoltar tots els seus grans èxits acompanyat d'una nombrosa banda que farà d'aquest un dels grans concerts d'aquest estiu a l'Empordà. Durant el mes d'abril es desvetllarà la resta de la programació que inclourà 15 concerts.

Sons del Món es realitza durant el mes de juliol a la Ciutadella de Roses, a la Plaça de la Basílica de Castelló d'Empúries i a diversos cellers de l'Empordà. Tots els concerts se situen a espais patrimonials empordanesos, i tenen la singularitat d'estar maridats amb un vi de DO Empordà per un sommelier de renom.

A la passada edició el festival va rebre més de 10.500 espectadors, cosa que el va transformar en el festival de música i vi més important de Catalunya.