El cantant i compositor argentí Ariel Rot, exmembre de mítiques bandes com Tequila o Los Rodríguez, oferirà un concert acústic i en un ambient íntim a la sala Cotton Club del Casino Castell de Peralada el proper 10 de març.

Serà una oportunitat única per descobrir "La Manada", el seu darrer treball i que els subscriptors del Setmanari de l'Alt EMPORDÀ podran gaudir amb descompte. Les entrades es venen a 25 euros (consumició inclosa), però els nostres subscriptors podran accedir-hi per només 15 euros.

Els subscriptors interessats poden comprar les entrades telefonant al 972 538 125 i indicar el seu número de subscriptor

Més informació de l'esdeveniment aquí

«És el disc d'una vida intensa i llarga»

Després del caràcter sobri i la meticulositat amb el qual va abordar el seu anterior àlbum, Ariel Rot torna amb "La Manada" a un rock molt més expansiu. "La sensació que tinc és que és el disc d'una persona amb una vida intensa i llarga, que es despulla i de forma honesta compte les seves vivències i emocions", va expolicar Rot coincidint amb la sortida al mercat del seu 14è disc.

"Aquesta vegada, per tornar a inspirar-me, vaig necessitar un revulsiu, que va ser aquest disc més espontani i elèctric", explica l'argentí. Després de "un moment caòtic de molta catarsi personal", va decidir "no pensar massa i començar a deixar anar i a escriure material".

"Vaig veure que no eren emocions amagades, sinó desbocades", afirma Rot, qui, als seus 56 anys, destil·la en els seus textos certa nostàlgia, que canta a les circumstàncies del seu ofici i també a l'inexorable avanç del temps.

"De vegades, en el procés de trànsit a la maduresa que un rebutja i que pot passar als 40 o als 50, arriba un moment en què ja no pots ocultar més determinats símptomes emocionals i físics i comença la crisi", confessa el músic, estranyat que "es parli tan poc de la mort i del pas del temps en la música, sobretot en artistes que ja tenen una edat considerable".

A l'àlbum, produït de nou per José Nortes, hi trobem sobretot rock en majúscules, però també es passeja per altres estils del gènere més propers al jazz, el swing o la balada.