L´Ajuntament de Figueres va aprovar en l´últim ple municipal oferir als estudiants de batxillerat de la ciutat una reducció en el preu de les entrades d´algunes de les obres de teatre programades. Fins ara, aquest descompte s´oferia exclusivament als estudiants de batxillerat d´arts escèniques, però a partir d´ara està disponible per a tots els estudiants de batxillerat.

Aquesta petició, proposada pel grup municipal de la CUP, permetrà que l´alumnat de batxillerat de Figueres pugui aconseguir entrades per obres de teatre programades per l´Ajuntament al Teatre Municipal el Jardí i a la sala La Cate a un preu únic de 6 €. Per aconseguir el descompte, els estudiants cal que es dirigeixin a la taquilla del Teatre Municipal el Jardí validant que són estudiants de batxillerat d´un dels instituts de la ciutat. Cal dir, però, que la venta d'entrades ja es va iniciar a mitjans de gener i que hi ha uns quants títols amb quasi totes les entrades exhaurides com és el cas d''El bon pare' o 'Infàmia'.

L´alcaldessa de Figueres Marta Felip destaca la importància de facilitar als estudiants l´accés a la cultura per fomentar l´interès i la seva implicació en l´activitat cultural de la ciutat.