Love of Lesbian ha anunciat avui que el punt final de la seva actual gira, en la qual promocionen el disc "El poeta Halley", comptarà com a tancament amb tres grans concerts que se celebraran a Madrid i Barcelona el mes de novembre.

Serà, concretament, al WiZink Center de la capital (el conegut popularment com Palacio de Deportes) el 18 d'aquell mes i els dies 24 i 25 del mateix més al Sant Jordi Club, segons ha avançat la banda a través de la seva discogràfica.

La notícia s'ha fet coincidir amb la concessió al grup català del primer disc d'or (certificació que a Espanya equival a 20.000 còpies) per les vendes de "El poeta Halley", que va ser el vint-i-dosè àlbum més venut a Espanya el 2016, segons Promusicae.

El novè disc d'estudi en la trajectòria de la banda els va suposar a més el Grammy Llatí al millor disseny gràfic, així com el Premi al Grup de la Crítica i el Premi al Grup d'Impacte en Festivals de l'emissora Los 40.

Segons ha declarat a Efe el seu vocalista, Santi Balmes, "El poeta Halley" és un reconeixement a l'ofici de músic, "molt dur i molt intermitent", perquè "obliga a conviure amb el fracàs fins a aquella particular espurna que aconsegueix que tot adquireixi sentit i que valgui la pena".

Fins al final de gira, Love of Lesbian tenen per davant encara diferents participacions en festivals, com la del festival Carnapop de Barcelona el pròxim 24 de febrer, una altra a Oviedo el 3 de març i el 4 d'aquest mes a Corunya.

Ja a l'estiu, el grup oferirà alguns concerts a Mèxic i està confirmada la seva participació en el Festival Ebrovisión de Miranda de Ebro (Burgos) i en el Festival Gegant de Guadalajara.