El cantant nord-americà Gregory Porter , una de les millors veus del jazz actual, actuarà el divendres 11 d'agost a l'escenari de Sa Conca del 46è Festival de Música de Cadaqués. Les entrades, amb preus a partir de 45 euros, s'han posat a la venda al web http://www.festivalcadaques.com

Gregory Porter (Los Ángeles 1971) va guanyar el Recording Academy / GRAMMYs al millor vocal de jazz per l'àlbum Liquid Spirit. Nascut a Los Angeles i resident a Brooklyn, ha fet del món la seva llar musical. És un artista convidat freqüentment per la Jazz at Lincoln Center Orchestra", i també manté una residència a la SMOKE Jazz Club de Nova York.

El cantant s'ha convertit en un dels grans referents del Jazz Vocal d'aquesta dècada. Els seus treballs Water (2010), Be Good (2012) i Liquid Spirit (2013) el van fer saltar a l'èlit.

Liquid Spirt va aconseguir un éxit comercial rarament freqüent en els álbums de jazz, va aconseguir arribar al Top 10 l'any 2015 i esdevenir el disc més escoltat en streaming de tots els temps. Va vendre més de d'un milió de còpies a tot el món, convertint Porter en la veu més especial del moment dins l'escena del jazz. Fins i tot el seu remix - Liquid Spirit Claptone Remix- sonà a l'illa d'Eivissa, sent una de les cançons de l'estiu, trascendint gèneres i connectant amb tot tipus de públic.

L'any 2016 va editar el seu quart disc Take Me To The Alley. És el seu treball més esperat després de l'esmentat i sensacional Liquit Spirit.