20 de desembre de 2016
20.12.2016
40 Años
40 Años
Figueres

Trien a Tequatre per participar al Concurs del Foment Martinenc

La companyia figuerenca representarà l'obra 'Un marit ideal' d'Òscar Wilde a finals de gener a Barcelona

20.12.2016 | 12:33
Els actors que representen l´obra i la directora

La companyia de teatre amateur figuerenca Tequatre ha estat seleccionada per participar en el 27è concurs de teatre amateur del Foment Martinenc, a Barcelona. El concurs tindrà lloc el 29 de gener i Tequatre actuarà a les 6 de la tarda. Aquesta versió, que van estrenar a principis d'aquest any al Teatre El Jardí de Figueres, es va dur a escena per commemorar la primera dècada de la companyia teatral.

Tot i ser escrita el 1895 i ambientada a la Londres victoriana, la comèdia 'Un marit ideal' d´Oscar Wilde és plenament vigent. Wilde parla de corrupció política, xantatge i manca d´escrúpols i, com qui no vol la cosa, del canal de Suez, Panamà i l´Argentina. Això ha fet que la companyia Tequatre la triés per celebrar els seus primers deu anys de vida.

Jaume Pujadas interpreta el paper d´aquest marit ideal, un polític "que sembla una bona persona" però que no ho és tant. "És un paper complicat perquè té poca acció i cal expressar molt amb el text", diu Pujadas. Pel muntatge, Tequatre ha obert el seu elenc a cares noves, actors amb poc o nul rodatge. "És un risc però ho volem assumir com a companyia perquè volem créixer", apunta Pujadas tot afegint que "intentem fer teatre amateur amb el màxim de professionalitat".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Les nostres subscripcions, s'assaboreixen
Enllaços recomanats: Premis cinema