29 de setembre de 2016
29.09.2016
40 Años
40 Años
Castelló d'Empúries

La ruta de l'Art porta la màgia de l'art brasiler a la novena edició

La trobada amplia la seva oferta amb noves propostes com les visites guiades, concursos, música en viu, i una mostra gastronòmica del país convidat, Brasil.

30.09.2016 | 09:11
La ruta s´ha presentat aquest matí

Un centenar d´artistes nacionals i internacionals, es troben els dies 7, 8, 9 i per exposar en diferents espais de valor arquitectònic i històric, amb motiu de la novena edició de la Ruta de l'Art.
Enguany aquesta trobada d'art, ja consolidada, travessa l´Atlàntic, per aportar al públic la màgia de l'art brasiler. Una desena d´artistes acompanyaran aquests tres dies la ruta dotant a la vila amb energia i festivitat. Tanmateix, l´Ambaixada Brasilera estarà present  el mateix dia de la inauguració.

Una alta de les novetats d'enguany és que la Ruta s´ha aliat amb galeries d´art, que hi participaran amb una vuitena d´artistes. La galeria Arcada de Blanes, serà la convidada d´aquesta edició. A través d´un itinerari que transcorre pel centre històric, el visitant pot passejar i gaudir de la interrelació entre patrimoni arquitectònic i art. Aquest matí s´ha presentat aquest esdeveniment cultural, del qual l´alcalde, Salvi Güell, ha destacat que: "serveix per oferir activitats fora del que és estrictament la temporada forta d´estiu. Aquest tipus d´activitats, en col·laboració públic i privat ens interessen molt com a municipi i els volem potenciar".

Anna M.Constanseu, la comissària de la Ruta de l´Art, ha explicat que igual com l´any passat, la facultat de Belles Arts de Barcelona, col·labora amb una representació d´art emergent, amb alguns dels joves alumnes que han finalitzat els seus estudis.

La ruta de l´art, vol créixer, cada any s´ha anat obrint pas a diferents iniciatives, ampliant la oferta d´activitats culturals amb noves propostes com les visites guiades, concursos per nens i adults, música en viu, i una mostra gastronòmica del país convidat, Brasil. Enguany la imatge del cartell és de l'artista Ricard Ansón.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook