Un centenar d’artistes nacionals i internacionals, es troben els dies 7, 8, 9 i per exposar en diferents espais de valor arquitectònic i històric, amb motiu de la novena edició de la Ruta de l'Art.

Enguany aquesta trobada d'art, ja consolidada, travessa l’Atlàntic, per aportar al públic la màgia de l'art brasiler. Una desena d’artistes acompanyaran aquests tres dies la ruta dotant a la vila amb energia i festivitat. Tanmateix, l’Ambaixada Brasilera estarà present el mateix dia de la inauguració.

Una alta de les novetats d'enguany és que la Ruta s’ha aliat amb galeries d’art, que hi participaran amb una vuitena d’artistes. La galeria Arcada de Blanes, serà la convidada d’aquesta edició. A través d’un itinerari que transcorre pel centre històric, el visitant pot passejar i gaudir de la interrelació entre patrimoni arquitectònic i art. Aquest matí s’ha presentat aquest esdeveniment cultural, del qual l’alcalde, Salvi Güell, ha destacat que: “serveix per oferir activitats fora del que és estrictament la temporada forta d’estiu. Aquest tipus d’activitats, en col·laboració públic i privat ens interessen molt com a municipi i els volem potenciar”.

Anna M.Constanseu, la comissària de la Ruta de l’Art, ha explicat que igual com l’any passat, la facultat de Belles Arts de Barcelona, col·labora amb una representació d’art emergent, amb alguns dels joves alumnes que han finalitzat els seus estudis.

La ruta de l’art, vol créixer, cada any s’ha anat obrint pas a diferents iniciatives, ampliant la oferta d’activitats culturals amb noves propostes com les visites guiades, concursos per nens i adults, música en viu, i una mostra gastronòmica del país convidat, Brasil. Enguany la imatge del cartell és de l'artista Ricard Ansón.